Cine sunt?

Cine sunt sau mai bine zis ce realizări am și de ce să fiu eu avocatul ales pentru problemele dumneavoastra!

Să ne cunoaștem așadar!

 

Sunt avocat, soție și mamă și mi-e tare bine în aceste 3 roluri.

Am terminat Facultatea de Drept – Universitatea din București în anul 2006 și de atunci muncesc, învăț și mă dezvolt constant.

Dar să vă povestesc ce realizări am avut, nu?

 

Începând cu anul 2018 am inițiat o serie de procese pentru recuperarea drepturilor bănești ale personalului militar care a plecat în misiuni pe teritoriile alor state, drepturi bănești cuvenite și neacordate de Ministerul Apărării Naționale.

Clienții mei care au plecat în misiuni în teatre de operații NU au avut cunoștință de  documente cu nivel de clasificare secret și, prin urmare, nu au știut câți bani trebuia să primească de la statul român pentru timpul în care au participat la misiuni cu caracter militar, pe teritoriul altor state.

Acum am deja zeci de dosare câștigate în acest domeniu și mulți militari bucurosi că li s-a făcut dreptate!

 

În cursul anului 2018, a venit la mine un grup de oameni care, deși își prestau activitatea în condiții deosebite în laboratoarele de anatomie patologică din spitale, la casa de pensii erau încadrați ca lucrând în condiții normale, iar instanțele de judecată le respinsese definitiv și irevocabil acțiunea lor pentru dreptate.

Când i-am cunoscut părea totul pierdut!

Am făcut sesizare la Avocatul Poporului care, la rândul lui, a formulat Recurs în Interesul Legii.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis Recursul în interesul Legii și a dat dreptate clienților mei.

 

În anul 2015 am inițiat o serie de acțiuni în dreptul muncii, pentru combaterea discriminării persoanelor care, deși dețineau diploma pentru titlul științific de doctor, nu beneficiau de remunerația aferentă acestui spor.

2 ani mai târziu, în 2017, aveam peste 300 de clienți și peste 50 de dosare soluționate favorabil, prin care instanțele din România au decis că susținerile mele privind discriminarea sunt întemeiate și clienților mei li se cuvin despăgubiri pentru discriminarea suferită.

Ulterior, și Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că e obligatoriu ca toți cei care dețineau diploma pentru titlul științific de doctor să primească compensația corespunzătoare.

Pot să spun cu mâna pe inimă că datorită mie cadre didactice din Academia de Studii Economice ASE, Universitatea Politehnică din București, Biblioteca Centrala Universitară și mulți alții, au primit sporul pentru titlul științific de doctor.

 

În cursul anului 2013 m-am confruntat cu situația în care, în urma divorțului, tatăl avea drept de vizită al copilului, iar minorul refuza prezența tatălui. Deși tatăl a recurs la procedura executării silite asupra mamei, în urma contestației la executare și în urma unor dosare inițiate de mamă, cu repreprezentare din partea mea, lucrurile s-au schimbat într-un mod favorabil pentru copil.

În final, am reușit să limitez vizitele tatălui doar în prezența mamei, iar instanțele din România au ținut seama de voința și de interesul major al copilului.

 

Mai spun că am Autorizație pentru studiul documentelor clasificate, am semnătură electronică și sunt și practician în insolvență.

Dar, dacă vreți să știți toate realizările mele, puteți citi ce-am mai scris pe Blog. Acolo e toată experiența mea transpusă în articole în care prezint lumea justiției pe înțelesul tuturor.

Am un procent de 93% de dosare câștigate și nădăjduiesc că va fi la fel de bine și în continuare!

 

Call Now ButtonSUNA ACUM
EnglishRomanian