Cine sunt?

DE CE SĂ ÎȚI REPREZINTE INTERESELE AV. IULIA DUMITRU?

 

Dreptul muncii – Discriminare

Obiectul dosarelor

În anul 2015 am inițiat o serie de acțiuni în dreptul muncii, pentru combaterea discriminării personelor care, deși dețineau diploma pentru titlul științific de doctor, nu beneficiau de remunearția aferentă acestui spor.

Rezultate

În cursul anului 2017, sunt peste 300 de clienți și peste 50 de dosare soluționate favorabil, prin care instanțele din România au decis că susținerile mele privind discriminarea sunt întemeiate și clienților mei li se cuvin despăgubiri pentru discriminarea suferită.

 

 

Dreptul familiei – Violența domestică

Obiect dosar

În cursul anului 2013 m-am confruntat cu situația în care, în urma divorțului, tatăl avea drept de vizită al copilului, iar minorul refuza prezența tatălui. Deși tatăl a recurs la procedura executării silite asupra mamei, în urma contestației la executare și în urma unor dosare inițiate de mamă lucrurile s-au schimbat într-un mod favorabil pentru copil.

Rezultat

Tatăl avea dreptul și posibilitatea de a vizita copilul doar în prezența mamei, instanțele din România ținând seama de voința și de interesul major al copilului.